Massage You

de kracht van contact en aandacht

Gastenboek

Ik ga geregeld langs bij Romain voor een massage. De stilte, de aandacht en de kwaliteit zorgen er voor dat ik volledig kan ontspannen en ik ervaar steeds opnieuw een volledige reset van mijn systeem, iets waar ik dankbaar gebruik van maak in tijden van stress en drukte, maar ook als ik rugklachten heb. Behalve verlichting van mijn verkrampte rugspieren geeft het mij ook steeds opnieuw weer duidelijke focus en ruimte om te aarden.... kortom een echte aanrader!

Majlis Schweitzer

 Een ode aan de handen van Romain! Door de hectiek van de dag is het fijn om even tijd te maken voor jezelf. Bij binnenkomst geeft Romain je meteen een welkom gevoel. Zoveel rust, persoonlijke aandacht en tijd. Hij stelt goede vragen om op die manier samen te bepalen welke massage voor jou het beste is. De warme massageruimte met rustgevende muziek op de achtergrond zorgt voor een prettige ontspannen sfeer. Romain masseert met aandacht en liefde voor zijn vak en dat voel je. Weer opgeladen en vol energie kom je bij hem vandaan. Echt een aanrader!

Daphne van Dijk

Ik ben al een paar keer gemasseerd door Romain in Amsterdam en kom er elke keer weer heerlijk ontspannen vandaan. Wat een ervaring! Zijn handen doen echt magisch werk, want ze weten elke keer weer de gespannen plekken te vinden. De sfeer in de ruimte, de rust die Romain uitstraalt, het maakt het plaatje helemaal compleet. Ik kan niets anders dan vol lof zeggen, Romain je bent een Topper!

                                                                                      Frida

Romain heeft mij jaren geleden regelmatig gemasseerd om klachten te verlichten die te maken hadden met een RSI arm. Met veel aandacht en behendigheid is het hem gelukt om de contractuur van nek, schouders en arm spieren los te maken. Tegewoordig ga ik nog steeds af en toe bij hem langs als de spanning in dit gebied te hoog wordt. Als masseur, vind ik hem rust uitstralen en aandacht schenken aan de patient en zijn problematiek. Hik kan diep massenren maar heeft veel aandacht voor je genzen. Il kan massage sessies bij Romain alleen maar aanraden.

Michele Maisonneuve

De massages die Romain geeft zijn enorm rustgevend. Hij luistert aandachtig naar je en stelt vragen om alles duidelijk voor hem te krijgen wat voor soort massage je nodig hebt. Na afloop voel je je heerlijk ontspannen. Romain zelf straalt ook een enorme rust uit wat enorm bevorderlijk is. Kortom, een echt aanrader!


Henriette

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV